Praktische informatie

PARKEREN IN HET CENTRUM VAN ZEIST

In het centrum van Zeist geldt betaald parkeren. Van maandag tot en met zaterdag van 09:00 uur tot 19:00 uur en op vrijdagavond tot 21:00 uur. U betaalt parkeergeld voor:

(open) parkeergarages
winkelstraten en
vergunningsgebieden
In de parkeergarages met slagboom (1e Hogeweg, Steynlaan, Emmaplein en Gemeentehuis) moet u altijd parkeergeld betalen.

 Gratis parkeren kan op de parkeerplaats (max 300 parkeerplekken) naast Slot Zeist zijde Zinzendorflaan. Via een prachtige wandeling loopt u in ca. 10 minuten naar centrum Zeist. 

Openingstijden winkels

De koopavond in het centrum van Zeist is op vrijdag tot 21.00 uur, deze is echter niet centraal georganiseerd. Winkels kunnen ook elke zondag open van 12 tot 18 uur, de meeste winkels zijn de laatste zondag van de maand open. 

Op 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag zijn alle winkels gesloten. Op andere feestdagen gelden afwijkende openingstijden. 

Wilt u zeker weten of de winkel die u wilt bezoeken open is op koopavond of zondag? Kijk dan voor actuele openingstijden op de website van de betreffende winkel. U bent van harte welkom!Bereikbaarheid centrum Zeist

Openbaar Vervoer

Vanaf station Driebergen-Zeist reist u met de buslijn 50 en bent u in ca 6 minuten in het centrum van Zeist (halte Het Rond/1e Dorpsstraat). Kiest u voor de OV fiets doet u er ca 15 minuten over. 

Vanuit Amersfoort (buslijn 56) en Utrecht (buslijn 50, 73 en 74) reist u ook rechtstreeks naar centrum Zeist. Kijk op 9292.nl voor de mogelijkheden.

Bereikbaarheid per auto

Neem vanaf de A12 of de A28 afslag Zeist en volg de borden naar Zeist/centrum Zeist.