Alcoholvrije slijterij Zero Zer0.0 opent deuren aan de Slotlaan in Zeist

jun 24, 2024

Ben je op zoek naar alcoholvrij bier, bubbels of wijn? Breng dan eens een bezoek aan de alcoholvrije slijterij Zero Zer0.0 aan de Slotlaan in Zeist. Heerlijk voor een zomerse avond op het balkon, in de tuin of bij een picknick. 

Proeven

Nadat vorig jaar de webshop is gelanceerd, opende onlangs de slijterij Zero Zer0.0 aan de Slotlaan 173 in Zeist. Ideaal, want zo kun je de alcoholvrije dranken ook proeven. Zoek op je gemak naar de alcoholvrije drank van jouw keuze en krijg deskundig advies. Of boek een gezellige en originele alcoholvrije proeverij met vrienden, collega’s en familie. 

‘Zero Zer0.0 is ontstaan vanuit de passie voor de alcoholvrije drank. We willen een inspiratiebron zijn voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige non-alcoholische drank.’