Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zeister Mosselfestival

augustus 31 | 12:00 - 21:00

Een culinair feest waar mosselliefhebbers en levensgenieters samenkomen voor een dag vol smaakvolle verrassingen en live muziek.

Zeist aan Zee

Op zaterdag 31 augustus, op de gezellige Weeshuislaan bij Pandarve, brengen Rondje Zeist, Pandarve en Vishandel Vossole je het Zeister Mosselfestival.

Wat kun je verwachten

Geniet van de zomerse sfeer met maar liefst 7 uur aan live muziek op een groot podium en diverse buiten barren, waardoor het festival doet denken aan Koningsdag, maar dan in augustus. Voor de niet-mosselliefhebbers hebben we ook heerlijke oesters en smaakvolle hamburgers van de BBQ, verzorgd door Pandarve bij je Thuis.

Wat staat er op het menu

Proef de verfijnde smaken van verse mosselen, oesters, sappige burgertjes, mooie wijnen en heerlijke speciaalbiertjes, allemaal geserveerd op de Weeshuislaan.

Muzikale Omlijsting

Een festival is niet compleet zonder muziek! Er staat een podium klaar met een gevarieerde line-up. In de het voorjaar zullen we onze acts een voor een introduceren. Bereid je voor op een dag vol muzikaal vermaak!

Mosselen, live muziek en diverse buitenbarren. Kom genieten van mosselen, een drankje en live muziek tijdens het Zeister Mosselfestival op 31 augustus bij Pandarve.

Gegevens

Datum:
augustus 31
Tijd:
12:00 - 21:00
Site:
https://rondjezeist.nl/mosselfestival/

Organisator

Rondje Zeist
Bekijk de site van Organisator