Giant Store Zeist: voor je ideale fiets, service en een kop koffie

dec 11, 2023

Of je nu op zoek bent naar een stadsfiets, mountainbike, kinderfiets of racefiets, je vindt het bij Giant Store Zeist. Ook voor onderhoud, service, accessoires en een kop koffie ben je van harte welkom. De fietsen zijn allemaal van één merk, wat het wel zo overzichtelijk maakt.

Ondernemer Chris verhuisde onlangs zijn fietswinkel en werkplaats van de Montaubanstraat naar de 1e Hogeweg in Zeist: een groter pand en betere locatie.

Succesvol merk

Met succes, want de mensen weten de winkel beter te vinden en ook van buiten Zeist komen ze speciaal voor de Giant Store naar Zeist. Chris hoopt dat dit ook een aanzuigende werking heeft voor andere winkels in het centrum van Zeist.

Het succes komt ook doordat Chris over is gestapt naar een Giant Store. Giant Store Zeist is dé Giant store van Midden Nederland en dat merkt hij. ‘Specialisatie werkt, mensen willen exclusiviteit en kiezen bewust voor het merk Giant.’

Chris vindt het ook prettig om één merk te hebben. Zo hoeft hij niet over de verschillende merken een verhaal te vertellen, maar kan het direct over de keuze van de klant gaan. Dat zorgt voor gemak en overzicht, zeker ook voor de klant.

Accessoires en werkplaats

Naast fietsen heeft Giant Store Zeist alles in huis voor de fietser, ook accessoires, service en natuurlijk de werkplaats. De werkplaats was al direct volgeboekt en dat is nog nooit gebeurd in de wintertijd.

Ook van lange levertijden heeft Chris geen last: vandaag besteld, over maximaal een week is de fiets in huis. Mits de fiets op voorraad is. Maar met de vele fabrieken over de wereld en een fabriek in Lelystad, komt dat al gauw goed.

Op de vraag waarom je langs zou moeten komen bij Giant Store Zeist, antwoordt Chris: ‘Het is een mooie en gezellige winkel, met een koffiehoek, waar mensen zelf koffie kunnen pakken. Je kunt er op je gemak rondkijken en genieten van de prachtige fietsen.’

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Dan ben je bij Chris’ Giant Store op de juiste plek. Struin rustig rond langs de vele fietsen en neem er een lekker bakje koffie bij.