Kijk je ogen uit bij Kims Home Luxury

dec 4, 2023

Loop Kims Home luxury binnen, en je kijkt je ogen uit. Je ziet handgeschilderde en kristallen vazen, een wand met maar liefst 300 soorten kleurrijke zijdebloemen en tal van andere leuke en bijzondere woonaccessoires.  

Kims Home Luxury is een moderne interieur en lifestyle winkel en wordt gerund door Kim (ook wel Kimberly). 

‘Ik hou ervan om met de woontrends mee te gaan en daar een eigen twist aan te geven, door net die eyecatchers en wat meer bijzondere items er tussenuit te zoeken.’

De winkel wordt wekelijks aangevuld met nieuwe collectie, zodat je bij elk bezoek iets nieuws vindt. En vind je niet wat je zoekt? Geen probleem, levering op aanvraag en wens is ook mogelijk. 

‘Wij gaan graag op zoek naar dat unieke item dat je mist in je interieur.’ Aldus Kim.

’Daarnaast komen wij ook aan huis zodat je gelijk kunt zien hoe onze items in je interieur staan.’

Het wauw-effect van zijdebloemen

Kim geniet ervan om met zijdebloemen te werken, ‘omdat je hiermee het mooiste resultaat behaalt en een groter wauw-effect kunt creëren.

Ik heb veel mooie winkels, restaurants en evenementen mogen stylen met mijn zijdebloemen, zoals onlangs ook de gevel van de heren van Zeist.’ 

Zij vindt het ook belangrijk de meest realistische bloemen te kunnen aanbieden tegen een betaalbare prijs, zodat iedereen van zijdebloemen kan genieten. 

Naast zijdebloemen voor thuis, organisatie of evenement, biedt Kims Home Luxury ook complete styling aan huis, kantoor of op locatie. 

Je kunt er onder andere terecht voor de merken Maison Berger, Richmond Interiors, Peri design, NIKKIE, Mart visser, Bombyxx, fidrio, Ortigia Sicilia, light en living, velutair, Woodwick, Silkka Flowers en Eichholtz. 

Ben jij benieuwd wat Kims Home Luxury te bieden heeft voor jouw interieur? Je bent van harte welkom voor de leukste combinaties op woongebied, van accessoire tot complete inrichting. Je vindt de winkel tegenover de Hema in hartje Zeist.