Ontdek nu je nieuwe outfit bij Casual Women: Stijlvol en betaalbaar

nov 29, 2023

Grijp je regelmatig mis in je kledingkast of kun je gewoon wel wat nieuws gebruiken voor het najaar? Loop dan eens binnen bij Casual Women aan de Slotlaan 126 in Zeist.

Casual Women is in de plaats gekomen van Jackets & Jeans, en wordt gerund door Joyce Schrijvers. De herencollectie is nu ondergebracht bij de herenmodezaak Dress-Men, drie deuren verderop. Een winkel met een grote collectie casual én formeel voor heren.

Passie voor mode en kleding

‘Het is vanuit een passie geboren, ik kan mij ook niet bedenken wat ik leuker zou vinden.’ Aldus Joyce. Zij volgde de MTS mode en kleding en maakte ook kleding op maat. Vervolgens heeft ze altijd in winkels gewerkt, en is uiteindelijk haar eigen winkel gestart. 

Met Casual Women richt Joyce zich op de 40+ vrouw die verzorgd maar niet formeel wil zijn, tegen een betaalbare prijs. ‘We hebben ook voor een feestje genoeg, maar we vergeten niet het alledaagse: het lekkere truitje.’ 

Casual Women biedt advies op maat en persoonlijke aandacht. Waarbij goed luisteren en uitvinden wat iemand echt wil, belangrijk is.

‘Soms komen mensen binnen: ‘Ik zoek een vestje met knoopjes’. ‘Dan vragen wij waarvoor? Dan kan de oplossing ook iets anders zijn. Je bent altijd aan het kijken en aan het denken.’ Aldus Joyce.

Het draait daarbij niet om de seizoensmode. Maar Joyce wil vooral ook dat mensen iets dierbaars hebben, waarmee ze jarenlang kunnen combineren en elke keer iets nieuws kunnen creëren. 

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan vooral een kijkje in de nieuwe winkel Casual Women.