Fototentoonstelling monumenten in de etalages van centrum Zeist

sep 9, 2023

Van azijnmakerij tot Hernhutterhuis. Van badhuis tot watertoren en zilverfabriek. Bekijk historische en hedendaagse foto’s van monumenten uit gemeente Zeist in de etalages in het centrum van Zeist. De fototentoonstelling is te zien van 9 t/m 17 september.

Open Monumentendag

De fototentoonstelling monumenten sluit aan bij de Open Monumentendagen op 9 en 10 september, dan openen veel monumenten hun deuren.

Bezoek het centrum van Zeist en ontdek de foto’s in etalages van winkels, cafés en restaurants.

De etalages

De deelnemende winkeliers en horeca in willekeurige volgorde: 

Paul Kinderkleding, Kramer en van Doorn, Anna van Dorp ondermode, Poelsma, Tapa Tapa, Wai Wurry, La Femme, Halfords, Dressmen, Si La Vie, Ger Schoen Lederwaren, Rodermond, Vossole, Giant Store, Kapsalon Aaron, Pandarve, Vismeester Frank, Blink, Colonel, Paul Zonneveld Dierenspeciaalzaak, Juwelier Rodewijk, Anna van Toor, Toko Goedendag, Toko Ibuku, Bagels & Beans, Bakkerij Neplenbroek, 30ML, Casa, Hema, Prima Kledingreparatie & stomerij, Sunny Camp en Bon Vivant.

Tweede fototentoonstelling

Dit is de tweede fototentoonstelling in de etalages in het centrum van Zeist door Centrum Zeist en het Geheugen van Zeist. De eerste vond plaats rond de bevrijding van Nederland.