Kesler biedt al 5 generaties inspiratie voor je interieur

aug 28, 2023

Of je nu op zoek bent naar de mooiste verf, klassiek of modern behang of sfeervolle raamdecoratie. Je vindt het bij Kesler aan de Voorheuvel in Zeist. En dat al heel lang, want het familiebedrijf bestaat sinds 1895. De 5e generatie staat inmiddels al in de startblokken.  

Nadat Anita van den Berg Kesler overnam, heeft ze de hele winkel omgegooid en het pand ernaast erbij getrokken. Want ‘als je wat overneemt, dan wil je dingen ook veranderen.’ Aldus Anita. 

In de ruime winkel vind je een verfplein, een Engelsplein met design, behang, gordijnen en raamdecoratie. De vakkundige adviseurs staan voor je klaar, om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor je interieur. En dat doen ze met veel plezier. 

Kom zelf een kijkje nemen, en laat je inspireren!