PUUR hifidelity voor hifi, domotica of een complete thuisbioscoop

jul 10, 2023

Wil je echt iets bijzonders op het gebied van hifi? Dan kun je sinds november 2022 terecht bij PUUR hifidelity aan de Slotlaan 306 in Zeist. Ook voor complete domotica-ontwerpen, op maat gemaakte thuisbioscopen en deskundig project-management.

Eigenaren Daan Vreeswijk en Robert Brijde runnen PUUR hifidelity en PUUR audio, video & domotica (oftewel PUUR residential). 

Daan is vaak buiten de deur aan het werk op projecten (automatisering, home-cinema) en Robert is dagelijks in de winkel aan de Slotlaan te vinden. Op vrijdag en zaterdag zijn zij meestal samen in de winkel.

Hoe kwam PUUR hifidelity terecht in Zeist?

Na 10 jaar met een grote showroom in Oostzaan gezeten te hebben in het pand van ontwerper Piet Boon was het tijd voor verandering. 

Na jaren zoeken naar een geschikte winkellocatie, vonden zij begin vorig jaar het pand aan de Slotlaan. Na 3 maanden verbouwen en de verhuizing is PUUR in november 2022 open gegaan. 

Het plan was altijd al om centraal in het land te zitten vanwege de goede bereikbaarheid voor klanten uit het gehele land.

Wat is bijzonder aan PUUR hifidelity?

‘Het bijzondere van PUUR hifidelity is dat wij een merkenpakket hebben dat je niet zomaar elders onder één dak kan vinden. Als enige in Nederland zijn wij dealer van het Zwitserse high-end hifi merk Goldmund en het Nederlandse Kharma, het Spaanse Kroma Audio is slechts bij één andere winkel in Den Haag te vinden. 

Verder hebben wij bijzondere merken en niet de main-stream producten die bij de gemiddelde hifi-winkel staan. Dit betekent overigens niet dat alles heel duur is, men kan voor een complete hifi-installatie bij ons al terecht vanaf zo’n € 2.500,- 

Voor het PUUR residential deel van onze business werken wij uitsluitend met Lutron (lichtsturing) en Savant (interface met audio-video-integratie, etc). Ook hierin wijken wij af van de gemiddelde custom installer.’ Aldus eigenaar Robert.

Maak kennis met de eigenaren Daan en Robert.