Kom genieten op de leukste terrassen van Zeist

jun 26, 2023

De zon schijnt, de terrasjes lonken. Op de terrassen in het centrum van Zeist is het goed toeven. Of je nu komt voor een lekkere kop koffie, een koud getapt biertje, een lunch of een diner, er is voor elk wat wils.

Wat dacht je van:

Het horecaplein 

Blink, de Colonel en Taste vormen samen het horecaplein op de Slotlaan. Drie gezellige terrassen waar je terecht kunt voor een diner, maar ook voor een zomers drankje. Gastvrijheid en lekker eten en drinken staan voorop op dit horecaplein. Ideaal om neer te strijken tijdens of na een dagje shoppen.

Eetcafé Pandarve

Lekker loungen op de loungebank of plaatsnemen aan één van de zonnige tafeltjes op het terras, dat kan bij eetcafé Pandarve aan de Slotlaan 163. In een ongedwongen sfeer en waar je lekker jezelf kunt zijn, want dat zijn ze bij Pandarve ook. Op de menukaart vind je klassiekers én regelmatig wat nieuws. Of wat dacht je van een zomerse cocktail?

Bijzonder Leuk

Eén van de best verstopte terrassen is misschien wel de binnentuin van Bijzonder Leuk. Een bijzonder leuke en kleurrijke lunchroom waar je terecht kunt voor ontbijt, lunch en borrel, of een high tea. In de binnentuin vind je ook een atelier en een heuse boomhut voor kinderen. Je vindt dit terras aan Slotlaan 246a. 

De Heren van Zeist

Zin in een cocktail of borrel met fingerfood? Of wil je streetfood gerechten delen met je gezelschap en dan lekker lang tafelen? Dan ben je bij grandcafé de Heren van Zeist aan het goede adres. Proeven, delen en genieten staat hier hoog in het vaandel. 

Maar natuurlijk zijn er nog veel meer terrassen in het centrum van Zeist: Bell’s, bij Johannes, 30 ml, noem maar op. Kom naar het centrum van Zeist en ontdek het zelf.