Sinterklaasintocht (Sint in Zeist)

nov 10, 2022

De intocht van Sinterklaas is een feestje voor jong en oud. Tijdens de intocht worden speciale cadeautjes uitgedeeld aan kinderen en ouders. De kinderen uit Zeist worden gevraagd om mee te doen aan een speciale Sinterklaas actie voor de weken daarna. Bij de horecagelegenheden kunnen bezoekers even warm worden en genieten van een hapje en een drankje.

Help jij ook mee om de bandieten te zoeken?
We hopen maar dat alles zonder problemen gaat verlopen…want al weken proberen twee bandieten de intocht van Sinterklaas te saboteren. Deze twee kapoentjes hebben al streken uitgehaald om de intocht van Sinterklaas te verstoren. Wat zal er gebeuren bij het Gemeentehuis? Ze willen de slot-sleutel stelen zodat Sinterklaas niet naar binnen kan! We kunnen tijdens de intocht wel wat hulp gebruiken om de bandieten in de gaten te houden, zodat het grote feest gewoon door kan gaan! Help jij ook?

Route rijtour Centrum Zeist
Op zaterdag 12 november start om 13.15 de Sinterklaas Intocht. De route is hetzelfde als voorgaande jaren. Wij starten om 13:15 bij het gemeentehuis en lopen de Slotlaan af. Daarna slaan wij af naar de Steynlaan waar wij richting de Voorheuvel lopen. Een mooie route om Sinterklaas meerdere keren te zien! P.S. Spot jij de Kapoentjes (bandieten)?

j

Gemeentehuis – Slotlaan – Steynlaan – Bergweg – Voorheuvel -1e Hogeweg – Slotlaan richting gemeentehuis. Meer informatie is te vinden via deze link: SINTINZEIST