Vuelta Sportmarkt & Midzomer festival (Slotlaan)

aug 17, 2022

Vuelta Midzomer Festival
Zaterdag 20 Augustus komt de Vuelta naar Zeist! Dit kunnen wij natuurlijk niet onopgemerkt laten. Gezamenlijk presenteren wij dan ook vol trots Vuelta Midzomer Festival! Gedurende de dag, van 12:00 tot 21:00 uur, onder het genot van Spaanse hapjes en de daarbij behorende dranken kunt u genieten van meerdere Spaanse -en Nederlandstalige live optredens tijdens dit festival! Geniet onder andere van JAN BIGGEL, Ons moeder Zeej nog….de Zeister Toppers, West & Merk & Arno Kolenbrander en nog veel meer! Op de Slotlaan zit u helemaal goed met de vrienden van Taste, De Heren Van Zeist, Blink en De Colonel. De Slotlaan zal deze dag afgesloten zijn voor gemotoriseerde voertuigen. Ter hoogte van De Colonel kunt u ook bij diverse horecazaken de Vuelta live volgen op grote beeldschermen! Het belooft een mooie en gezellige dag te worden. Tot 20 augustus. Vrienden van Zeist is een leuke samenwerking van Zeist Events, de Heren van Zeist, Taste, de Colonel & Blink Eten & Drinken.

Vuelta Sportmarkt
Demonstraties, clinics en stands op de Slotlaan. Sport- en beweegaanbieders presenteren zich deze middag met hun activiteiten, zoals freerunning, badminton, dans, tafeltennis, judo, dynamic tennis, honk- en softbal en kickboxen. Verder is er heuse pumptrack waar de jeugd hun bmx-skills kunnen tonen. Voor de senioren is er een fietsvaardigheidstraining onder leiding van een fietsdocent.

Kortom je kunt meedoen en kijken bij verschillende aanbieders.

Plaats:   Slotlaan
Tijd:       12.30- 16.00 uur
Kosten: geen